Hvorfor Rotary


Rotary er et lokalt og internationalt netværk med spændende muligheder for aktive erhvervsfolk, ledere og selvstændige, der ønsker at udvikle deres erhvervsmæssige kompetence. Rotary består af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål.


Rotary er en unik, verdensomspændende organisation, der giver mulighed for menneskelig og faglig udvikling på tværs af faggrænser og niveau. Rotary er for mænd og kvinder i ledelsesmæssige funktioner i private og offentlige virksomheder eller selvstændige, som på tværs af faggrænser ønsker at lære andre ledere at kende, skabe netværk og trække på hinandens erfaringer.

# at udvikle sit netværk,
# at være åben for andres meninger og vise forståelse for andres vilkår,
# at anerkende andres indsats og arbejde,
# at interessere sig for det omgivende samfund og gøre en humanitær -indsats,
# at virke til gavn for international forståelse.


Rotary har som formål at fremme og styrke viljen til at tjene andre som en forudsætning for al god virksomhed og kan anskueliggøres ved at Rotary opmuntrer den enkelte rotarianer til at udvikle sit netværk, at være åben for andres meninger og vise forståelse for andres vilkår, at anerkende andres indsats og arbejde, at interessere sig for det omgivende samfund og gøre en humanitær indsats, at virke til gavn for international forståelse.